pondělí 31. července 2006

Cervencove novinky

Tak co bych vam tak napsal za novinky, jez se udaly za poslednich ctrnact dnu? Mno, kdyz nad tim tak premyslim, je toho docela dosti. Jarda nam odjel zpet do Cech a nechal tu srdicko, nebo aspon cast;) Uvidime, jak se to vsechno bude vyvijet.. snad ke zdarnemu konci (tohle ale bylo asi opravdu jen pro zasvecene...)
Jinak mezitim co vy se v Cechach parite v petatriceti stupnovych vedrech, u nas pomalu konci zima - obcas po ranu, kdyz je nadherna modra obloha, citim jaro ve vzduchu;) Den se prodluzuje a casteji vytahuji tricko a kratasy. Uz aby tu bylo uplne!



Koukam, ze jsem se nezminil o novych spolubydlicich Dance a Rostovi, kteri vystridali Jardu a Martinu (Martina odjela na mesic na cesty a pak se bude pomalu vracet zpet do Cech taky). A rovnou se nam je podarilo zlanarit k lezeni na mistni lezecke stence;) Tam jsme si mimochodem s Mikem a Terez udelali prukaz na lezeni na prvnim. Normalne v Cechach to nejni problem, ale tady hrozne dbaji na bezbecnost (a myslim tim nejenom stenku, ale vseobecne Australii, je to obcas unavne a rozcilujici, jaka vsechna pravidla - a obcas dost stupidni - tu musime dodrzovat!)

K dalsim novinkam patri stehovani. Bytecek je nam uz dost tesny, proto s Mikovou obrovskou pomoci jsme nasli baracek kousek od centra. Uz se docela tesim, je tam i zahradka na pripadne barbeque a vubec;), tri pokoje, velky obyvak a jidelna a kuchyn, dve koupelny - boje o teplou vodu a zachod prestanou;) - obrovska vyhoda, hlavne pro hadave slecny;) a v neposledni rade klid pro pripravu do skoly a spanek a soukromi!

Jarda nas, jeste nez stacil odjet, nakazil hrou Palermo. Jak to tak vypada, stane se z teto hry tradice. Tenhle vikend jsme se opet sesli ve vetsim poctu (osm lidi) a bylo mozne si ji zahrat. Jak jinak, legrace byla naramna!

Žádné komentáře: