středa 19. září 2007

Zase něco málo z práce...

Poslední dobou hrozně vynechávám a zanedbávám blog, takže tentokrát přidám více fotek, ať si trochu dokážete představit, jak že to tu poslední dobou žiju. Zimu a jaro jsem okem Mattova foťáku prožil takhle:


Matt je obrovský hudební fanda. Je až neuvěřitelný, jak široký záběr v muzice má! S sebou do BMU si k mytí bere kazeťák, ke kterému připojí svůj dvacetigigový iPod a pak už se jen můžete nechat unášet hity, sahajících od starých šlágrů dvacátých let devatenáctého století, přes americký western a soulové písně, kytarové balady, vážnou hudbu a jazz, až po hip hop, drum n bass, ska a reagge a další a další a další... Proto se nedivte, že si při mytí sem tam i zaskotačíme;)

Fotka vlevo je z jednoho ragbyového klubu, který jsme myli. A toto je jejich síň slávy!
Foto napravo je pořízeno na střeše jednoho toweru, kde se nachází vzduchová filtrace, zásobníky vody a aircondition. Na jedněch dveřích se tam vyskytuje tenhle trochu dvojsmyslný nápis. Slovo "penetration" doufám překládat nemusím;) (kdo neví, hledá ve slovníku anglických slovíček nebo v biologii obor rozmnožování:D)



Vlevo je kolega Jason. I on je vždy vybaven svým iRiverem a neustále z něj jede své pecky;) Další na slovo vzatý odborník. Kromě mytí oken je totiž také DJ na radiu Bondi.
No a napravo je jedno z BMU, které v Sydney obhospodařujeme;)

Musím také poznamenat, že za těch dvaadvacet měsíců strávených zde, se hodně změnilo. Člověk sem přijede jako totální outsider a looser bez ničeho a nikoho. Nic tu nezná, vše je nové... občas i někomu naskočí na špek, nebo se nechá zotročit (viz. můj případ na carwashi), časem se však začne otrkávat a nacházet cestičky kudy za štěstím (a samozřejmě i za prací a lepšími doláčky;)). Noví kamarádi se taky objeví - prostě, je to neustálý boj.
Když se teď ohlédnu zpátky na začátek, kroutím hlavou a usmívám se. To byly průkopnické časy! Něco jsem tu určitě dokázal.

A možná právě proto se již tolik těším domů. Ten však ještě ale musí chvilinku posečkat;)

Žádné komentáře: