pondělí 15. května 2006

Neuveritelny! Zase v "Bluckach";)


Prisel zase vikend a ja s Hankou a Busarem vyrazili opet do Blue Mountains. Pocasi bylo naprosto paradni! Na nebi ani mracek, teplota okolo dvaceti stupnu na slunicku, bezvetri... co si vic prat;)
Ve skalach bylo opet plno, lezci si plnili denicky a i ja dostal chut si zalozit. A konecne jsem si taky po dlouhy dobe zalital na lane. Pavel je ale skvely jistic a vsechny me pady paradne odchytal jak do perinky;)
Vetsinu vyletu jsme ale stravili na ture. Prosli jsme mistnimi hvozdy, ktere jsou tu obcas opravdu huste a touhle dobou i trochu mokre - obcas jsme museli brodit i mensi potucek - ale ty vyhledy! Skaly, lesy, pastviny... Busara hodne zajimaly paraglidy, kterych se po obloze docela dost prohanelo. Vzal si totiz sebou do Australie take svuj padak a hleda nejake prihodne misto k vzletu a pristani. A tady ho nasel!
Cestou zpatky do mestecka jmenem Blackheath nam dokonce zastavil minibus plny turistu, kteri sli stejnou cestou jako my a ridic nam nabidl svezeni. Nejvic to asi ocenila Hanka, byla totalne ucaprtana;) Vsak jsme taky ten den uslapli hezkych par kilometru a zvladli docela slusne prevyseni.
Vecerni pivko bylo super teckou;)
Tesim se na dalsi podobny vylet. A doufam, ze brzy!




Žádné komentáře: