úterý 3. října 2006

Dalsi prazdniny za nami...

Honem, honem, musime dohnat celou tu vecnost, kterou jsem stravil v praci nebo s kamarady na stence nebo venku v Blue Mountains. Ta oblast je proste kouzelna... (omlouvam se to trapne opakovani se;))
V praci je to cim dal lepsi, dostavam dobre kseftiky, ucim se zachazet s novymi masinkami, fotim a sem tam mam i cas se na strese mrakodrapu opalovat;)


Vzhledem k tomu, ze tady uz zacalo jaro a jede opravdu na plne obratky a noci zacaly byt teple a jako stvorene k traveni na nasi zahradce, vyuzivame toho;) Zvlaste kdyz se sejdeme opravdu vsichni. To je pak ten pravy duvod otevrit pivecko!

Tohle je Busarovic, obcas k nam prijede na pivko a za odmenu nam zaleje zahradku;)

No a tohle je zase s jeho slecnou Hankou na pivku. Ten prut nemam na loveni ryb ani mistnich rostenek, jenom jsem ho ten vecer vracel Martine, ktera s nami pred tim, nez odjela na vylet po Australii bydlela a zapomnela si ho u nas. Patecni vecery se obcas docela povedou:)

Jak uz jsem podotkl, vecery tu zacaly byt naramne, takze jsme se rozhodli, ze udelame Barbeque. A samozrejme barbie musi byt vesela a hrava! Tady jsme si zrovna v supermarketu zkouseli, jak nam seknou party kloboucky;)

Žádné komentáře: