úterý 3. října 2006

S Martinem v Bluckach


Pri jedne navsteve indoorove stenky jsme se seznamili s tipkem kousek od Prahy z Podebrad. Je to celkem pohodovej klucina - jmenuje se Martin - a do Blucek jezdi taky (a jeste ke vsemu ma dokonce i vklinence a hromadu smycek a expresek;), muzem lozit i neodjistene a vicedelkove cesticky), takze fakt prima kluk, co vam budu povidat. Jo a navic si jeste koupil auto! Cha!

Mam obrovskou radost z holek! Jako jejich ucitel se musim pochvalit:D
Terez uz dokonce zacala i tahat cesty (place sice u nich a nadava a trpi samomluvou a my dole ji musime premlouvat, aby preci jen lezla dal a nezustavala tak dlouho u ty expresky a ze by ji to moc mrzelo, kdyby to nedala... no srandy opravdu kopec! dva kopce!!)
Danka ma mnoho uceni a priprav na IELTS testy z anglictiny, stejne tak jako Rostik, takze lezeni se nemuze venovat na 100 %, ale hrozne ji to bavi! Coz kvituji se zadostiucinenim;)



Tuhle cestu jsem lozil uz skoro za soumraku. Dolez byl uz opravdu za sera, ale fotecky se klukum opravdu vydarily. Dekuji mnohokrate!;)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

a jeste jednou ti dekuju, ze ses me nacelniku zastal...

januch:) řekl(a)...

no shuuur, podruhy!:D

Anonymní řekl(a)...

no do prdele, to je jak v labáku!!! heheee zdravím z Holandska, už jsem tu třet měsíc, závidím ti, že můžeš lízt i přes zimu... Ondrajs K.