čtvrtek 5. října 2006

Prodlouzeny vikend


Prvniho rijna jsme se s Busarovic a jejich autem (osazenstvo bylo: Terka, Eunjoo, Hanka, Busar a ja) vydali na dalsi z jiz skoro nespocetnych vyletu do Blucek. Mimo to, ze si Paja stacil paradne zalitat, jsem si ja stacil vylezt nadhernou cesticku Loop the loop(25). Ze slaneni jsem si pak mohl i radne prohlednout Busu na nebi;)
Byla nedele a pondeli bylo volno. Ja nemusel do prace a skola mi zacina az v utery. Terka na tom byla stejne, takze jsme se domluvili, ze zustanem pres noc a zitra si jeste zalezem. Paradni plan!
V mistni Fish&Chips, kam chodime pravidelne po kazde navsteve Blackheath a uz nas tam znaji a rovnou nam pripravuji menu, ktere tam jime, nam poradili mistni hotylek. Nic extrovniho, ale hlavne ze je strecha nad hlavou. Na spodni fotecce je majitel Fish&Chips (vlevo za mnou), jeho manzelka (vlevo vedle mne), zamestnankyne (vpravo za mnou) a nejaky jejich pritel (vpravo), toho neznam;) Slibili jsme jim, ze fotecku priste prinesem. Maji totiz v restauraci nastenku a na ni spoustu podobnych fotecek.


Tady jsme s Terkou vyfoceni prave pred Fish&Chips - jako homelessaci;) Z dvojici, ktera nas fotila, jsme pak stravili par hodinek v hotylku na pivu. Tipek australan a jeho pritelkyne kanadanka. Pochutnali jsme si na dobre chlazenem Guinessovi!:)


No a tohle uz je z nasledujiciho dne v oblasti Jimmy`s Cliff, kterou nam poradil nas znamy z predchoziho vecera. Shodou okolnosti se jmenuje taky Jimmy;) Terku jsem hned nahnal do dvacitkove cesty, aby si ji pekne vytahla. Jmenovala se fakt naramne: Mr. Christmas Poo - Pan Vanocni Hovinko:) Brblala u toho nehorazne! Vydesila nejen sebe, ale i me, kdyz se snazila cela nacpat do prurvy jako jezevec, nakonec to vsak preci jen zvladla a muze si pripsat prvni dvacitku AF;) Blahopreji!!

Jeste bych rad podotkl, ze vsechny vylezene cesticky se snazim sazet do denicku na www.thecrag.com - odkaz najdete na prave strane tohoto blogu.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dekuju ti nacelniku, ze ses me zastal:-)))

januch:) řekl(a)...

no shuuur:D